Nieuws, mededelingen en oproepen

15 September 2017

Dinsdagavond 14 november hebben wij met vele leden de lezing Kindermishandeling bijgewoond die werd gegeven door mevrouw Ted Kloosterboer van Stichting Praat. Het was een zeer leerzame en interactieve lezing, waarbij het persoonlijke verhaal van Ted Kloosterboer veel indruk maakte. Ook het bespreken van drie voorbeeldcasussen gaf veel stof tot nadenken. We hebben veel geleerd over de signalen die door kinderen worden afgeven en hoe daarop gereageerd kan worden. Iedereen die vermoedt dat er kindermishandeling plaats vindt, kan advies vragen bij de overheidsorganisatie Veilig Thuis. Ook kan men terecht bij onze vertrouwenspersonen mevrouw Miranda Cremers en de heer Math Beeren.

1 September 2017

We hebben een nieuwe lokatie voor al onze activiteiten, namelijk : Lyceum Schöndeln, Heinsbergerweg 180 te Roermond. Nadat u de poort bent binnengereden is ons leslokaal in het lage bijgebouw links.

13 Juli 2017

Beste medewerkers van EHBO Maasniel,

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 stond sportpark De Wijher volledig in het teken van de SamenLoop voor Hoop.

 

Ruim 2000 deelnemers uit Roermond en omstreken hebben meegedaan aan de SamenLoop voor Hoop Roermond. Ook jij hebt, samen met jouw team van EHBO Maasniel, een belangrijke bijdrage aan het evenement geleverd. Dankzij jullie kundige zorg liep alles gesmeerd en hebben de deelnemers, ook met de hitte op zondag, een mooi evenement beleefd. Via deze weg wil ik jullie danken voor de geweldige inzet.

 

Misschien heb je het inmiddels al via de media vernomen; Op zondagmiddag om 16.00 uur werd de voorlopige opbrengst van € 161.025,- bekend gemaakt. Nadien zijn nog veel gelden binnengekomen. Inmiddels is de eindstand van de SamenLoop voor Hoop Roermond bekend. De ruim 75 teams hebben tijdens deze vierde editie samen € 175.000,- voor KWF Kankerbestrijding opgehaald. Van dit bedrag is € 10.000,- bestemd voor het Toon Hermans Huis Roermond.

 

Nogmaals dank en hopelijk tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Marieke Wijnbeld
voorzitter SamenLoop voor Hoop Roermond 2017


9 Oktober 2015

De nieuwe secretaris om het bestuur te komen versterken is gevonden ! Iedereen bedankt die ons via facebook geholpen heeft met het delen van ons berichtje !


28 September 2015

EHBO Vereniging is met spoed op zoek naar een nieuwe secretaris om het bestuur te komen versterken !

U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier


2 September 2015

De nieuwe website van EHBO Vereniging is vandaag gelanceerd ! !


31 Maart 2015 - Ledenvergadering/Bestuurs wijziging

Beste leden,
op de jaarvergadering/diploma uitreiking van 31 Maart heeft het bestuur officieel afscheid genomen van Dhr. Beeren als voorzitter van EHBO vereniging Maasniel. Hij wordt opgevolgd door Mevr. Cremers. Op de fotopagina kunt u de officiele overhandiging van de voorzittershamer nog eens bekijken, net als de foto's van de jubilarissen en de geslaagden.


EHBO Maasniel op RTV Roermond !

>


Inzet gevraagd 14 & 15 Juni


Hallo allemaal,

Vandaag heb ik het verzoek binnen gekregen om EHBO-inzet te regelen voor a.s. zaterdag en zondag.
Allebei de dagen is er een evenement bij de Hatenboer.
Zaterdag het muziek evenement: Op Dreef van 13.00-21.00 uur.
Zondag het familie evenement: de Familietuin van 11.00-21.00 uur.
Ik weet dat het op het laatste moment is, maar hoop voor de organisatie dat er iemand van EHBO-Maasniel kan komen helpen.
Ik hoor graag van jullie en welke tijd jullie eventueel beschikbaar zijn, groetjes Marlies


19 Februari 2014 - Ledenvergadering/Bestuurs wijziging


Beste leden,
Onlangs heeft u de uitnodiging en de agenda voor de jaarlijkse algemene vergadering, voor maandag 10 maart in de vergaderruimte van de Jo Gerris sporthal, Achilluslaan te Roermond, ontvangen.
Zo heeft mevr. Wever- Reisler onlangs te kennen gegeven met haar activiteiten als bestuurslid te stoppen.
Het bestuur betreurd dit, maar respecteert vanzelfsprekend haar besluit.


5 februari 2014 - Grote evenementen gemeente Roermond.

Beste evenementmedewerkers.
In 2014 staan er een aantal grote evenementen gepland in de gemeente Roermond :

* 17+18 april opening nationale sportweek
* 27 april City run
* 24+25 mei Samenloop voor Hoop

De voorgaande 3 evenementen behoren tot de B klasse. Om jullie een idee te geven, Solar en NAWAKA behoren tot de A-klasse. Voor 2014 heeft de gemeente nieuwe richtlijnen ingesteld voor de eisen aan de hulpverleners bij de zogenaamde A en B klasse evenementen. Zij moeten naast een geldig EHBO diploma ook in het bezit zijn van het officiële certificaat evenementmedewerker. Hugo Breugelmans kan voor ons deze cursus verzorgen. Als jullie hier interesse in hebben mogen jullie me dit laten weten voor 19 februari 2014. Er zijn geen kosten aan verbonden. De cursus bestaat uit een dagdeel van 9.00-12.30 uur. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen, op zaterdag 8 en zaterdag 15 maart. Er kunnen zich in totaal 16 personen opgeven. Als jullie nog vragen hebben, dan hoor ik dit graag !
Met vriendelijke groet,

Marlies Brouns-Spapens